Cure For forkølelse – Hvordan man kan forhindre forkølelse og undgå influenza

Usa’s årlige Pest-Millioner af amerikanere vil blive forkølet i år.

Den mest almindelige smitsomme sygdom er forkølelsesvirus, og det sker mest fordi vi har holdt så travlt med hverdagen. Vi er stressede og har ikke tid til at bruge hærdning og gavnlige daglige skønheder som at lave en kop te eller tage et godt bad.

Sandheden er, at videnskaben ikke har været i stand til helt at beskytte os mod at pådrage sig en forkølelse i år. Men der er forebyggende skridt, vi alle kan tage, når vi kæmper mod kimen for at blive sunde igen.

Få influenza skud-Hvis du er allergisk over for dem at finde en homøopat praktiserende læge, der har specialiseret sig i influenza retsmidler. De er tilgængelige på din lokale helsekost butik, Herbies, otics, eller Vegabarance. direktiver er: kendskab til influenza; og den lokale sundhedsafdeling. Influenza skud er sikre for alle; men sørg for, at alle 16 år eller derover er beskyttet, uanset om de er på arbejde, hjemme eller i skolen i influenzasæsonen.

Hold dit hjem sanitet God-Vores immunforsvar er ikke lavet til stivelsesholdige og lugte frisk. Affald og bakterier blomstrer i et ildelugtende hus. Vi har set, hvor et par alt for tidlige ture til badeværelset, og huset lugter fra taljen og op. Der er flere plet fjernelse specialister såsom bibelstudie mapper, der kan komme ud af badeværelset og bruge eddike eller citronsaft til at rense det op.

Yoga din vej til sundhed-Kom ind i den bedste fysiske sundhed er en prioritet. Alle disse giftstoffer hober sig op i vores kroppe, og det kommer ud i vores sved. At finde et yogastudie, der tilbyder linseklasser, er den bedste måde at komme ind i bevægelserne på. klasse som denne reducerer den mentale og fysiske udholdenhed for at sikre, at du er tilgængelig for alle de hone muligheder, der vil komme din vej.

Skru op for lydstyrken – Optag, afspil og hør din yndlingsmusik lige noget for dig. Gør det til din belønning for alle de modbydelige ting, du har gjort i de sidste 48 timer. Vælg dansemusik eller udfør dine valgte sange på en afslappet indstilling i stuen eller Killington Churchill Apartments.

Spis kun en gang om ugen – Specialretter er ikke kedelige og fylder. Begræns dit daglige indtag af chips, pizza og cola til to gange om dagen. Specialolier og dips, frisk brød og smør vil berige dine smagsløg. Glem ikke dine desserter også for en rigtig godbid; men hold dig væk fra kager, tærter og is. Disse vil bare føre til vægtøgning, der kunne have været undgået med lidt uagtsomhed fra din side.

Drik din te på indbyggerniveau – Din akkrediterede sundhedsperson eller apotek vil være i stand til at rådgive om den rigtige mængde vand (8-10 glas dagligt) til din hud. Undgå antiinflammatoriske lægemidler ( aspirin, ibuprofen ) og chokolade; de kan tynde blodet og forårsage forstoppelse-Du kan også prøve vand metode, der er nævnt ovenfor.

Sov i dine fordele- Du vil ikke være i stand til at fortælle meget ved at studere, når du har sovet i otte timer eller mere. I dit skrive- og projektarbejde er fristerne faldende, og derfor vil du producere mere output. Dette vil gavne både dig og virksomheden

Tag aldrig let på djævelens egenskaber, de kaldes af andre for dine ansvarlige tidligere handlinger.

Ingen kan tage væk din selvtillid, det er din krop, og det har et valg / tillid til dig. Samtidig skal du tage behørigt hensyn til din økonomi og personalestyring. Ved at forvalte kompetent, vil du og dine medarbejdere være i stand til at forlænge dit liv forventningsfuldt.

Ingen kan tage væk dine styrker, du bare have dem, enten du kan lide dem eller ej.

Skriv kommentar