Du kan spise rigtigt, tabe sig og gemme dine smagsløg!

Du ved i voresAlwaysRealLife, at vi har begrænsninger. Vores levetid og det faktum, at vi ikke kan spise for evigt, vil begrænse vores kost, uanset hvor tiltalende de måtte synes. Alle har forskellige smag. Fra et praktisk perspektiv er det nemt at begrænse dine muligheder til mad, der vil tilfredsstille din sult. Det er ikke, hvor mange kalorier du spiser, der er problemet. Problemet er ikke, hvordan man spiser, det er hvad man skal spise. Vi lærte denne formel igen i skolen.

Alle ved, at cardio øvelse kombineret med kalorieindhold burn-off er den bedste måde at tabe sig hurtigt. Det har vi lært i skolen. Ifølge vores skole, jo mere vi motionerer, jo mindre vægt taber vi. Det lærte vi ikke i skolen. Men enkle regler er ikke effektive, når det kommer til stofskiftet. Lær nogen, hvordan man gør noget, er ikke det samme som at lære dem, hvordan man gør det korrekt. Det er derfor, vi ikke spiser for at tabe sig. I stedet spiser vi for at nyde vores liv og have mad, der opfylder vores formål. Alle, der ønsker at tabe sig, står over for spørgsmålet: “Hvordan ved du, hvor mange kalorier du skal forbruge for at nå dette mål?” Det er det forkerte spørgsmål. Det er ikke det rigtige spørgsmål. Uden at det er en hemmelighed for dig, andre omkring dig også kender. Fordi målet med at vide, hvor meget du spiser, er at være independentlator, det er et spørgsmål, du er nødt til at spørge. Du er nødt til at finde ud af, hvordan du vil tildele betydning til dette nummer uden at få obsessiv-kompulsiv. Det er ikke noget, man kan leve med for evigt. Det er en måde at holde styr på dit kalorieindtag i et par dage. Dette er det område, hvor de fleste mennesker mislykkes: de ved ikke, hvordan man spiser, og hvornår de skal stoppe. Dette er, hvad’marketingshooters” gøre: De tror, de kan spise noget mad, og jo mere de spiser jo bedre. Dette er et emne, der kan behandles online på en måde, der ikke fører til fiasko. Dette emne er dækket på snesevis af websteder. Det er ligegyldigt, hvor mange kalorier du spiser hver dag, men det er vigtigt at holde styr på dine kalorier. Hvis du ikke ved, hvor mange kalorier du indtager hver dag, så vil du lave fejl, der sandsynligvis vil ødelægge alle dine forsøg på at spise sundt for resten af året.

På trods af alle de fad ernæringseksperter, der aldrig ville gøre det til mainstream, er der én ting, der er konsekvent i næsten alle kostvaner: den sunde fornuft tilgang. Alt du skal gøre er at vide, hvad du vil, og hvad du er villig til at sætte i bestræbelserne på at opnå det. Det er ikke nødvendigt for mig at fortælle folk at undgå kulhydrater (selv om det ville være værdsat), og at forbruge store mængder af protein. Disse ting er afgørende for muskelopbygning, som vi alle ved. Det er vigtigt at optimere din krops evne til kulhydrat absorption gennem regelmæssig motion og god ernæring.

Hvis du laver en fejl ofte er det fordi du er på udkig efter en mirakelkur og villige til at gøre, hvad det tager at få problemet under kontrol. Sandheden er, at der ikke er nogen frelse ud over, hvad du er i stand til at gøre for at komme til den destination, du ønsker.

Du ser måske ikke hele billedet, hvis du tror, du har et problem med at spise kulhydrater. Det store billede kan være, hvordan du nærmer dig ernæring.

Du bør ikke forvente små ændringer i din kost for at gøre tingene bedre. I stedet se langsigtet. Dette vil ændre den måde, du nærmer dig ernæring. Mens der vil være lejligheder i de næste par uger, når du spiser noget godt for dig selv, betyder det ikke nødvendigvis, det er slutningen. Du vil være i stand til at se på dårlig opførsel og sige “Åh, mand, det er en forfærdelig idé.” “Jeg skulle have gjort det” eller “Jeg skulle bare have bestilt pizza.”