Find billige forsikring – faktorer, der påvirker bilforsikring omkostninger

Alle forsikringer har omkostninger, men omkostningerne varierer meget alt efter de risici, der er forbundet med hver politik. Det er muligt at reducere udgifterne til din forsikring, hvis du forstår, hvilke faktorer dit forsikringsselskab overvejer, når fastsættelsen af satserne. Som forsikringstager har du fuld kontrol over de faktorer, der påvirker dine bilforsikringsomkostninger. Selv om der er betydelige forskelle mellem de satser, der er fastsat af forskellige forsikringsselskaber, er der et par faktorer, der er fælles for de fleste forsikringsselskaber.

Køretøjstypen

Den type køretøj, du ejer, vil have stor indflydelse på dine bilforsikringsomkostninger. Dit køretøjs alder, pålidelighed og tilstand er vigtig for fastsættelsen af satserne for din politik. Sandsynligheden for tyveri overvejes også af forsikringsselskabet. Sørg for, at du kender de forskellige typer bilmodeller og deres tilsvarende priser for hver model. Alder og brug af din bil er også en faktor i fastsættelsen af satserne for din politik. Dette skyldes, at jo ældre din bil og jo flere miles den har, jo højere er risikoen for ulykker.

Yourimate dit budget

Før du begynder at søge efter den bedste bilforsikring, skal du toimate dit budget. Ved at definere dit budget har du allerede besluttet, hvor meget dækning du vil købe. Du kan derefter shoppe rundt efter de bedste bilforsikring tilbud, der opfylder dit budget.

Kend de faktorer, der påvirker dine priser

Forskellige faktorer, der påvirker satserne, omfatter din kørselsrekord, kreditrapport, uddannelse og køretøjstype, som du ejer. Hvis du er en høj risiko chauffør, bliver du nødt til at betale højere præmier for at forsikre din bil.

Hvis du er på udkig efter en måde at reducere din bilforsikring præmier, kan du overveje at deltage i tyverisikring udstyr installere. Dette udstyr kan være alt fra “klubben” til en elektronisk tændings- eller ratlåseenhed. Mens nogle af de funktioner, der er nævnt ovenfor, har en positiv indvirkning på dine præmier, er der også nogle mindre indlysende måder at droppe dine præmier på. Overvej følgende muligheder, som kan spare dig penge på din bilforsikring:

* Ren kørsel record: En af de bedste måder at finde billige bilforsikring er at rydde op i din kørsel rekord. En masse forsikringsselskaber overveje din kørsel rekord, før de beslutter, hvor høje dine præmier vil være. Ring til din stats afdeling for motorkøretøjer for at finde ud af, hvor mange point du har på din rekord og gå over din politik med din forsikringsagent for at sikre, at du får de laveste priser.

* Betale dine præmier årligt: i stedet for at betale månedligt, give dit forsikringsselskab mulighed for at fratrække de penge, du allerede betaler årligt. I mange tilfælde vil de tilbyde dig en sammenlignelig dækning til en lavere pris. Mens de penge, du betaler en gang om året, er små i forhold til, hvad du vil betale i et år, kan det tilføje op til en besparelse i det lange løb.

* Biltyveri og hærværk: dette er en af de faktorer, der kan øge dine præmier, især hvis du bor i et område, der har en høj biltyveri sats. Sørg for, at din bil er så sikker som muligt med en alarm og andre tyverisikringsenheder. Dette vil bidrage til at sikre, at du ikke behøver at betale for en højere præmie på din bil, når du er nødt til at købe den igen senere.

* Ingen Krav Forsikring: dette er en rabat, der ofte er på alle nye biler, der tilbydes til kunder, der har meget få point på deres rekord. Ideen bag denne rabat er, at det giver incitament til ikke at forårsage ulykker og ikke gøre krav. Du kan undersøge denne rabat for at finde ud af, hvor meget du kan spare.

* Rabatter for at tage en chaufførs uddannelse kursus: dette er en anden måde at få en lavere bilforsikring sats. Forsikringsselskaber ser bilister, der tager et kursus i defensiv kørsel som værende mindre tilbøjelige til at have en ulykke. De mener, at kurset vil hjælpe dig med at lære at køre sikrere på vejen.

* Op din selvrisiko: dette kan være noget, du gør af samme grund som ovenfor. Du kan dog spare endnu flere penge ved at øge din selvrisiko til et højere beløb. Selvfølgelig bør du kun gøre dette, hvis du er i stand til at dække størrelsen af din selvrisiko i tilfælde af en ulykke.

* Ingen Billetter: spiste billetter er ikke en god ting, og vil kun få dine præmier til at gå op. At handle som køber pas på, hvis du får en billet, du måske ønsker at komme ind i et forsikringsselskab og spørge, hvor meget dine priser vil gå op. Jo flere billetter du har fra hensynsløs kørsel jo højere du bilforsikring satser vil være.

* Ældre Bilister: som du bliver mere erfaren på vejen og tiden går, vil dine priser falde. I mellemtiden kræver nogle forsikringsselskaber, at du får en vis servicealder hos dem, hvilket typisk er omkring pensionsalderen. Hvis du er omkring pensionsalderen, og du har en god kørsel rekord, kan du overveje at få en lavere sats.

Skriv kommentar