Sådan får du et banklån

I første omgang kan online ansøgningsprocessen virke forvirrende. Men hvis du følger denne artikel, får du det rigtige. Det første skridt er at beslutte, om du har brug for at låne penge eller ej. Hvis du beslutter dig for at låne penge, skal du finde en bank, der vil dække dig samt tilbyde både en sikret og en usikret lån. Forskellen mellem et usikret lån er, at din bank ikke behøver at tilbyde kontanter ud af din egen lomme; det bare nødt til at stole på dit løfte om at foretage regelmæssige betalinger og til at tilbagebetale lånet.

Du kan være undrende, hvis banken vil tjekke din bank-og kredit historie for at sikre, at du er en egnet kandidat til et banklån. Tiltrækningen af store lån kommer fra relativt lave renter, så selvom du har ringe eller ingen kredit, kan du stadig få de penge, du har brug for. Din bank kan også tjekke dig ud, så længe du fortæller dem om alle de lån, du har, og din status for beskæftigelse. Dette Bekræft din status for beskæftigelse i stedet for den entusiasme, du måtte have for at få et nyt lån. Banker er ikke på udkig efter folk i den kvindelige kategori; de er på udkig efter mænd, der er gode til at betale tilbage penge, de låner. Som bevis kan de bede om at se dine regnskaber fra dit job eller endda dine selvangivelser.

Når der ansøges om et banklån i en institution, skal der ansøges om et nyt lån ved hjælp af samme ansøgningsskema og vilkår for alle produkter. Du skal også have levedygtige identifikationsdokumenter, som et kørekort, bevis for identifikation, bevis for bopæl, bevis for en checkkonto med et Visa eller MasterCard knyttet til det, bevis for en nuværende SING. Långivere kan kalde disse ting for dig, hvis du slags tøvende om, hvordan sådanne ting er opnået. Derudover har de fleste banker boliglån specialister, de kan ringe på, hvis du har spørgsmål, der ikke kan besvares af online ansøgningsskema, og du skal sikre dit lån i en bank.

Det er nødvendigt at forberede dig selv, før du indsender din ansøgning mod et onlinetilbud. Du skal bruge en eller flere fotokopier af din lønstubbe, en lønstubbe fra din tidligere arbejdsgiver eller et andet bevis på din indkomst. Du skal have dette dokument notarizedog de fleste, der reviderer dine regnskaber beder om dem. Du skal have en personlig postboks, hvis dette er dit krav, og bevis for konsekvent og nylig beskæftigelse på hvert sted, du har boet på og i de sidste fem år.

Mange banker vil kræve ansøgninger, der skal underskrives af to notarized mennesker. Dette er, hvad der adskiller online ansøgning fra den almindelige, og er et must for banker, der ønsker at have nogen ro i sindet om deres transaktioner. En aftale med begge de notarized mennesker, en til hvert dokument, er nødvendig for at have gjort på forhånd, og denne aftale og dokumenterne skal opbevares på et trygt og sikkert sted. Hvis du er ATM spundetThird part midler, du forskning reglerne for transaktioner, der kræver brug af din checkkonto. Når ATM spundetThird part midler, du forskning gebyrer og regler om denne transaktion. Din bank kan fortælle dig, hvilke gebyrer der gælder for flere forskellige transaktioner, og dette vil give dig nogle oplysninger. Mange finansielle institutioner er ikke alt for glade for dig spinning tredjeparts midler, fordi det efterlader banken ansvarlig for at betale disse gebyrer.

Ligegyldigt hvilken slags kredit du har brug for, er det vigtigst, at du gør din forskning. Denne kendsgerning gælder især for banker, der ikke er mursten og mørtel, men er et eneste finansielt institutionlån til kunderne. Hvis du ønsker at få et banklån, men har ingen tavlen for dig at underskrive, kan du være sikker på, at der er masser af banker, der kan låne penge.

Skriv kommentar