Software til administration af autoværksteder: Fordelene

Software til autoværksteder er en type computersoftware, der gør det nemmere og hurtigere at udføre opgaver i butikken. Butikssystemet kan beskrives som et netværk af arbejdsstationer, der gør det muligt for forskellige afdelinger at kontrollere og arbejde på køretøjet. Selvom denne butikssoftware ligner en maskine, er den ikke så avanceret som kunstig intelligent bilteknologi, som vi snart vil se. Dette software shop system er designet til at tilpasse og udføre elementer i den specifikke bil butik eller vedligeholdelse organisation.

Butikschefen er ansvarlig for den software, der bruges til at reparere autos. Han/ hun vil overvåge og kontrollere alle aspekter af butikkens drift, herunder strøm, aircondition og cirkulerende opbevaring. Hvert bilsystem kan have forskellige temperaturindstillinger afhængigt af deltypen. Bilsystemsoftwaren kan overvåge og tilpasse sig skiftende temperaturer på de enkelte dele, som derefter opdaterer butiksbeholdningen. En auto shop eller servicecenter vil aldrig løbe tør dele. Det er nemt at foretage ændringer i disse dele til reparations- eller vedligeholdelsesformål. Butikspersonalet eller serviceafdelingen behøver kun at opdatere bilsoftwaren.

Andre funktioner er tilgængelige i autoværksted software, der kan bruges til at styre butikken. Auto shop management software kan holde styr på alt, hvad der sker i butikken. Det kan spore, hvem der er der, deres formål, og hvad de gør på et givet tidspunkt. Den sporer også, hvilke elementer og hvornår de er tilgængelige for handling. Og hvor hurtigt de reagerer på kunderne. Effektivitet kan også evalueres og overvåges for hver bil eller butikscomputer. Dette vil utvivlsomt bidrage til at reducere antallet af ansatte i fremtiden. Effektivitetsevalueringen er baseret på den nuværende arbejdsstyrkes resultatevaluering. Auto shop-computeren kan også bruges til at overvåge og evaluere producentens politikker og procedurer. Dette er de to hovedfunktioner i software, der administrerer bilbutikker eller serviceafdelinger.

Auto Shop Manager software letter koordineringen af personale, proces, aktiviteter og rute til transport af reparationsarbejde til kundernes hjul. Denne software bruges til at koordinere serviceteknikere i marken og planlægge stop- og indsugningsreparationer. Det hjælper også med personaleuddannelse, præstationsanalyse og vurdering. Softwaren er designet til at opbygge relationer med kunder og reducere antallet af telefonopkald til vedligeholdelse og reparation.

Auto shop-softwaren er en del af et stort netværk af software, der gør det muligt for næsten alle afdelinger i en servicefacilitet at sætte sit præg. Servicepersonalet kan stadig udføre arbejdet, indtil teknologien er mere stabil og standardiseret. Softwaren kan bruges som et virtuelt automatiseringscenter, der gør det muligt for næsten alle afdelinger at fungere, herunder indvendig og udvendig vedligeholdelse, udskiftning af dele, bygherrer af kundeforhold og servicerådgivere, der kan teknikere, der kan servicere specifikke kunders køretøjer. Softwaren er endnu ikke stabil og standardiseret, så funktionen Klar til ingenting kan ikke bruges.

Auto Shop Software ulemper

Nogle af de nye software til auto butikker er endnu ikke stabil nok til at blive brugt af offentligheden. Der er endnu ingen træningshjul til at hjælpe med komplekse biler og lastbiler. Der er også mangel på værktøjer til at hjælpe med at diagnosticere og fastgøre hver bil. Den tid, det tager at reparere biler og lastbiler, reduceres kraftigt, når der er klare retningslinjer og detaljerede instruktioner. Assist software er et værdifuldt værktøj til bilværksteder og bilplejecentre.

Skriv kommentar