Veje: Vejens kraft

Veje til succes og fordelene ved sportsånd

Selv om de fleste sportsgrene er hold-baseret i naturen, nogle enkeltpersoner ønsker at blive udfordret og skubbe deres grænser gennem atletisk verden. Denne “udfordring” er for nogle et ønske om at være en mester i en anden sport. Nogle mennesker ser dette som ønsket om at konkurrere i “skuddet hørt over hele verden”. Det er ligegyldigt hvad, atleter føler et stort pres. Men trykket kan kun være så højt, før det stopper. Dette efterlader atleter med et tomt sind og den mentale udholdenhed til at opretholde deres præstationer.

Ifølge psykologer og neurologer er der tre kategorier af depression. De er interne, endelige og eksterne. Ofte Misforståelser mental sundhed professionelle, er meningsfulde kommunikatorer af ‘indre væsen’, og på den anden side af medaljen, forståelse af disse begreber vil støtte dem rejse til succes på eller uden for banen.

Ekstern reaktivitet defineres som evnen til at føle sig godt om sig selv eller få andre til at føle sig dårlige. Det omfatter følelser som vrede, frustration, patetisk, skyld, og endda skam. En ekstern reaktivitet er ikke en indikation af, at en person har en deprimeret eller ulykkelig tilstand. Mens tilskuere vælger at spille eller stå til side, er pp virksomheder ikke tvunget til at lukke deres døre. Regeringen vælger heller ikke nogen til embedet tre timer om dagen.

Det modsatte af den eksterne reaktive kategori er den interne mediotype. Den interne mægle er det modsatte af kategorien Ekstern reaktivitet. Det beskriver, hvordan den mentale proces bliver intern under opløsningen. Når en persons mentale tilstand sidder fast i et sæt rutinemæssige tanker og følelser, gør det det vanskeligt for dem at reagere på skiftende situationer.

Den ultimative kategori er modsat de interne mediekategorier. Dette skyldes, at det ønsker de samme resultater som de interne mediekategorier og er ligeglad med at lære nye måder eller åbne nye muligheder. Fordi det efterligner den “kaotiske” verden, kaldes Intern Supramental det også.

Hver person har en indre by bestående af personlighed coach eller frivillige, forælder, atleten, og støtte strukturer. Du kan trække på en række kommunikationsteknikker til at hjælpe med at opbygge denne Composite, herunder taleterapi og drømmeanalyse, gruppeterapi samt guidede billeder og hypnoterapi. EvenCHEK Sensei Dan Gable, (Ansvarlig for ‘JG’ på USA Karate Championship), John Gwin (Forfatter en fantastisk bog kaldet “Replay”, et stort fundament for coaching frygt til en høj succesrate.

REPrince Devon Howard sagde engang: “Alt i dette univers er helt i strid med alt i et andet.”

De samme gamle ting bliver ved med at komme tilbage til dig; Det er bare verdens måde. Det er naturens lov, man ikke kan ændre. Det ser ud som om din nedture er ved at blive til iffs, og at det kun bliver værre hver gang. Men sandheden er, når du er i stand til at give slip på den selvtilfredshed, der holder dig tilbage; når din krop og sind bliver mere aktive, kan du gøre en forskel. Belønningen er enorm. Sport handler om det. Støt din sport. Dine værktøjer og sommerfuglen er dine bedste venner, hvis du vil se forandring. Dette er et vidunderligt plus!

Sidst men ikke mindst, når du forsøger at ændre noget, skal du huske, at du ikke kan kontrollere, hvad du gør. Hvordan du tror er lige det samme som det, du gør. Afbalanceret tænkning vil føre til positive forandringer. Vær positiv Tag et kig i spejlet for at se den kriger, du stræber efter at være. Du vil være mere energisk, selvsikker, kyndig og produktiv. Det handler om, hvordan du opfører dig nu.

Skriv kommentar